Հավկիթի օգտակար հատկությունները

  1. Հավկիթները պարունակում են սննդարար նյութեր ու վիտամիններ, ինչի շնորհիվ հաճախ նշանակվում են կանխարգելիչ ու թերապևտիկ նպատակներով:
    
  2. Հավկիթը հարուստ է A, D, E, ինչպես նաև B խմբի վիտամիններով և տարբեր հանքանյութերով:
    
  3. Թարմ հավկիթի սպիտակուցն օգտագործվում է տարբեր բորբոքային հիվանդությունների դեպքում (օրինակ՝ սուր ացիդոզի՝ օրգանիզմում թթվահիմնային բալանսի բարձրացման դեպքում):
    
  4. Հավկիթը կարելի է օգտագործել նույնիսկ խոցային հիվանդության դեպքում:
    
  5. Հավկիթը շատ հեշտ մարսվում ու յուրացվում է օրգանիզմի կողմից:
    
  6. Այն դիետիկ մթերք է. հում հավկիթը պարունակում է ընդամենը 149 կկալ:
    
  7. Հում հավկիթը շատ արդյունավետ միջոց է ձայնալարերը վերականգնելու համար:
    
  8. Հավկիթը շատ օգտակար է նյարդային համակարգի հիվանդությունների դեպքում:

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s